mandag 13. november 2017

Duppe dingsen når ikke de funker på treningsturen

I dag er dagen og jeg hater de dager. Der elektronikken svikter meg. Jeg som ikke er på treningsstudio og ikke har treningsapparater. Jeg bruker elektroniske duppedingser når jeg springer og farer rundt her i Saltstraumen på knauser, skog og fjell.Pulsklokke, apper, musikk, bluetooth, headsett, hodelykt osv osv....

Så nå når jeg er i opptrening er det viktig for meg å tracke alle kilometerene da dette gir meg en kurve av fremgang, men ikke for raskt eller for sakte...

Så da står jeg klar å sette foten på stien, hunden er klar og jeg er innpakka i regnajakka.... POKKER ikke strøm på telefonen (gammel telefon som hangler da den nye telefonen er på reparasjon igjen da den ble knust i fallet). Nye pulsklokka må laddes (Da den gamle som gikk på batteri ble også knust i fallet). Ladding av klokke er noe jeg ikke har vent meg til enda.

Hva gjør jeg nå da? Skal jeg snu å gå hjem å ladde. Æ kjenn æ bi forbarska. Hunden pistra, han synes ho mor er noe treg i dag. Jeg kjefter litt på hunden. Timmi forstår jo ingenting! Den pokkers hunden. Vi får jo ikke tracka kilometerene våre i dag. Jeg laster ned apper der inne i skogen så den kan spore meg noe.  Kanskje telefonen har nok strøm halve turen og så kan jeg kalkulere antall kilokmeter når jeg kommer hjem. (Her må det informeres om denne turen har jeg gått mange ganger og vet egentlig hvor langt er i tillegg er turløype  godt merket og kilometer er oppgitt).

Litt sur på den masete hunden som henger litt med øra starter jeg mutt å gå... men ka pokker sier jeg til meg selv inne der i skogen; Heng deg ikke opp i de duppedingsene nyt turen Lillian. 
Jeg gjør så! Nyter turen😊
Antar dette er reven som har koset seg meg årets rognebær?Husk å ladd!!!

Tusen takk for du leser bloggen min og ha en fin uke😊


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar