mandag 30. oktober 2017

På tur med gammelt kamera og gammel turkamerat

Jeg går og går, men ikke langt og ikke raskt. Smertene i ryggen er ille enda. Så siden jeg nå for tiden går  i sakte tempo fant jeg ut i dag dette var en gylden mulighet for å børste støv av mitt Canon 400D som jeg ikke har brukt på flere år.Det har kommet snø de siste dagene her nord. Fjellet et ekstra spennende er enkelte steder da det fremdeles er en god såle ned snø igjen fra forrige sesong.


Mitt speilreflekskamera ser lyset igjen
I dag når jeg skulle ta med mitt speilreflekskamera. Ble det store spørsmålet hvordan skulle jeg ta det med meg? Det er jo nettopp derfor det blitt liggende hjemme gang på gang. Så dermed måtte kamerafeste bestilles før jeg kunne dra på tur. Jeg bestilte et kamera feste fra Peak Design og er svært spent om dette fører til jeg tar med kameraet mer på tur.

Jeg tok flere bilder på turen i dag, men oppdaget jeg både må bli kjent igjen med kameraet og funksjonene. Så bildene ble ikke spesielt gode. Det har blitt svært mye bilder på mobilen de siste årene. Enda jeg er svært glad i ta naturbilder og setter pris på et godt kamera.


Børvasstindene, Åselidalen og Falkflogtindene

Hver dag dag er dørstokken litt høyere enn den var i går. Da det er over to måneder siden jeg falt i fjellet. Det å gjøre dagens opptrening litt gøyere med kamera og det hjelper å ha en god turkamerat. Timmi er nesten med meg overalt, men ikke på toppturski turene.


Jeg og Timmi setter bena i sesongens første snø.

Timmi er 12 år og har vært med meg på de fleste fjelltopper. Han har er i startgropa på en pensjonisttilværelse og kan ikke bli med på de lengste, kaldeste eller varmeste turene lengre. Timmi har selverklært seg pensjonert til toppturski turene da han gjemmer seg bak min datter hvis han ser skiene kommer frem. Det er bare å respektere, livet til en hund går også  i faser.


Timmi har stor plass i hjertet mitt.

Timmi har fulgt meg i mange faser i livet og jeg gjennom hans. Nå går vi gjennom denne fasen fra mitt  brudd i ryggen til opptrening og til jeg igjen er på toppen av et fjell. Toppturski sesongen nærmer seg raskt kommer jeg å rekke det i år?


En god venn 
Takk for du leser bloggen min og ha en fin uke😊


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar