tirsdag 3. oktober 2017

Det aller første blogginlegget

Tre år har jeg tenkt litt, innimellom og kanskje. Skal jeg opprette en Blogg? Jo i dag kom dagen! Tanken var ikke der når jeg stod opp, men startet kanskje i går da jeg så filmen Julia & Julie i går om Julia Child (amerikanernes Ingrid Espelid) ((ps. (jentefilm for mat interesserte))

Men hvorfor i dag? Jo!Det er faktisk det er en grunn, en årsak til jeg oppretter Bloggen i dag, men først la meg presentere meg litt før jeg kommer til bakgrunnen for bloggen jeg har opprettet.

Nå vet jeg bloggen kommer å bli lest først av familien min, venner og mulig noen kollegaer. Så presentasjonen blir kort.

Jeg er Lillian 43 år, gift med Olav , vår datter Leah 6 år og Timmi vår hund på 12 år. Jeg bor i Saltstraumen har bodd her siden 2008 og elsker å bo ved verdens sterkeste malstrøm:
https://youtu.be/qBiaG3lE1EY.

Jeg har opplevd sykdom i ung alder som har preget meg som menneske. Jeg har opplevd dype daler i livet, dermed har oppturene blitt sterkere og intensere.
Min visjon er: å ikke lage meg unnskyldninger eller gi noen skylden for livet mitt. I livet mitt sitter jeg med kontrollen . Det er jeg former meg ut fra mitt beste.
Nettopp her kommer min kjærlighet til fjellet og naturen. Jeg har alltid følt en rastløshet og en søken. Fjellet gir meg svar til min eksistens.

Bloggen min vil handle om turer, små og større turer,  utstyr og ikke minst min tilbakekomst til  fjellet etter skaden jeg har nå. Jeg har akkurat nå et brudd i ryggen etter fall i fjellet for 5 uker siden.


Mitt neste blogg innlegg vil handle om fallet i fjellet.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar